Nový vývoj cestování je to skutečnost nebo sci-fi?

CHECKIN DOMA (v hotelu) spojený s dezinfekcí zavazadel až na 72 hodin! HOME CHECK-IN WITH THE BAGGAGE DESINFECTION.

MARHABA - oblíbená služba na letišti v Dubaji se nově bude snažit zpříjemnit cestování, jak obchodním cestujícím či turistům nejen při příletu či odletu z letiště, ale také před odletem z Dubaje. Myslíte si, že se tato služba se rozšíří i do dalších států?

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit nový inovativní domácí check-in. Služba dezinfekce zavazadel, navržená tak, aby vám nabídla rychlejší a bezstarostnější cestovní zážitek, dostupný pro všechny lety z mezinárodního letiště Dubaj.
Po rezervaci dorazí agent společnosti MARHABA k vám domů nebo na hotel, bude dodržovat bezpečnou vzdálenost a online odbaví všechny cestující na let a předá vám vytisknuté palubní lístky *. Vaše zavazadla budou vyzvednuta, zvážena a označena visačkami. Tato zavazadla budou poté ošetřeny dezinfekčním prostředkem, aby se odstranily všechny bakterie a poskytla se ochrana před mikroby až 72 hodin. Zavazadlo bude doručeno na letiště a předáno k naložení na Váš let. Jakmile se dostavíte na letiště k odletu, bude na Vás čekat zástupce Marhaba služby a bude asistovat s rychlým průchodem imigrační kontrolou až k nástupu do Vašeho letadla. Tato služba je k dispozici
pro individuální i rodinné cestovatele a zahrnuje až 4 odbavená zavazadla. Cena od 1.500,-Kč.

17. červen, 2020